Hirdetés

A kis méretű STX platformhoz készült a SilverStone Vital VT02 háza

Nem ez az első alkotása a gyártónak ebben a kategóriában.

A SilverStone piacra dobta a korábban már megszellőztetett VT02 jelzéssel ellátott házat, ami a Mini-STX alaplapokat fogadó kategóriában versenyez a VT01 mellett. A kompakt méretű, acélból készített, műanyag előlapos ház mindössze 165 x 73 x 156,5 milliméteres méretekkel bír, és külseje meglehetősen konszolidált, ami a fekete színnek is köszönhető, de bekapcsolva nem marad teljesen rejtve, köszönhetően az előlapi világító csíknak. Ugyanide került még egy-egy A és C típusú USB 3.0 port, valamint 3,5 milliméteres jack be- és kimenetek.


[+]

A 1,88 literes térfogatú belső térben van elég hely a gyári Intel hűtő felszereléséhez is, de természetesen nincs akadálya annak sem, hogy más gyártóktól származó alacsony (maximum 46 milliméter magas) processzorhűtők kerüljenek a házba, aminek jobb szellőzése érdekében az oldallapokat alaposan kilyuggatták.


[+]

Belsejébe összesen két darab 2,5 hüvelykes adattároló helyezhető el, méghozzá az alaplap alá. Apropó elhelyezés, a VT02 rendelkezik VESA MIS-D, 75 rögzítési pontokkal, így az ezzel kompatibilis eszközökre (például megjelenítők hátuljára) is felszerelhető.


[+]

A SilverStone Vital VT02 (avagy SST-VT02B) ára 28,90 euró.

Előzmények

Hirdetés