Hirdetés

Mobil és asztali kiegészítőkkel frissít a SilverStone

A SilverStone két új kiegészítővel jelentkezett, amelyek esetében innovációról nem beszélhetünk, de ettől függetlenül nagyon hasznosak lehetnek bizonyos felhasználóknak.

A TS14B jelzésű termék a hordozható gépekbe szerelhető slot-in optikai meghajtók helyére, és az így létrejött fiók egy 2,5 hüvelykes, SATA interfésszel rendelkező HDD vagy SSD beépítésére ad lehetőséget. Ezek magassága maximum 9,5 mm lehet.

SilverStone TS14B
SilverStone TS14B

A TS14B-hez tartozik majd egy külső ház is, amellyel akár USB 2.0-s aljzaton is hozzáköthető az adott adattároló a PC-khez, ami növeli a termék értékét.

A TS11G-C jelzésű kiegészítő már alapból az asztali piacra készült, hiszen külső eszközről van szó, amely USB 3.1 Type-C interfészen keresztül köthető a PC-khez. Az arany színű termék 2,5 vagy 3,5 hüvelykes, SATA interfésszel rendelkező HDD-ket vagy SSD-ket képes fogadni.

SilverStone TS11G-C
SilverStone TS11G-C

A TS11G-C a működéshez külső tápegységet használ és manuálisan ki is kapcsolható, de ezzel a funkcióval vigyázni kell, mivel csak akkor szabad használni, ha a felhasználó a csatlakoztatott adattárolót már leválasztotta az operációs rendszerről.

A SilverStone TS14B és TS11G-C forgalmazása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés