Hirdetés

Sárkányos pendrive-okat dob piacra a Silicon Power

A Silicon Power bejelentette a Touch 836 névre keresztelt Year of the Dragon Souvenir Edition jelzésű pendrive-ok érkezését, melyek 2.0-s USB felületet használnak. A kínai asztrológia szerint az idei esztendő a sárkány éve, és a vállalat ez előtt szeretne tisztelegni. A 4, 8 és 16 GB-os modellek elsősorban a kinézetükről lesznek híresek, de a tömegük is nagyon kellemes, mivel mindössze 4,5 grammot nyomnak 35,5 x 12,3 x 4,5 mm-es kiterjedés mellett. A bronz színezésű, víz-, por és ütésálló újdonságok minimum tízezer csatlakoztatást viselnek el, így a gyártó élettartam garanciát vállal rájuk.


[+]

Szokás szerint a csomag része az SP Widget nevű szoftver, melynek segítségével a felhasználó hét adatmentő és biztonsági megoldás közül választhat kedvére, valamint 60 nap erejéig ingyenesen használható a Norton AntiVirus 2011 legfrissebb verziója is.

A Silicon Power újdonságai az elkövetkező hetekben kerülnek az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árukról azonban még nincs információ. Szerencsére a terméket nemcsak Kína kapja meg, így hazánkban is lehet tisztelegni a sárkány éve előtt.

Előzmények

Hirdetés