Hirdetés

A Silicon Power leleplezte a legújabb Touch szériás pendrive-jait

Április végén számoltunk be a Silicon Power Touch szériába tartozó 820-as típusjelzéssel rendelkező pendrive-járól, ám a termékcsalád most tovább bővül az 520-as és a 850-es modellel. Előbbi bolondosan vidám kinézetével, míg utóbbi kis méretével hívja fel magára a figyelmet.

A Touch 850 divatos fémborítással érkezik, ellenáll a nedvességnek és az ütésnek, valamint jól viseli az erős, hosszan tartó vibrációt is. A termék a jövőhéten jelenik meg 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os kivitelben.


Silicon Power Touch 850

A Touch 520 rózsaszín és kék színezéssel érkezik, és kínai gyermekfigurákkal van díszítve. A gumiborítású termék ellenáll a pornak és a víznek, de az ütéseket már nem viseli olyan jól, mint a fentebb bemutatott modell. A fiatal korosztályt megcélzó modellek 2, 4, 8, 16 és 32 GB-os kapacitással érkezik, továbbá a gyártó mellékel egy ajándékdobozt is a pendrive-okhoz.


Silicon Power Touch 520

Az USB interfésszel rendelkező Touch 520 és 850 az elkövetkező hetekben kerül a boltokba, az ajánlott fogyasztói árairól azonban nem számolt be a Silicon Power, de minden bizonnyal átlagos árszabás várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés