Hirdetés

Silicon Power nyereményjáték: mire elég 2 másodperc?

Az év vége felé egyre több gyártó kedvet kapott arra, hogy az érdeklődő felhasználókat némi jutalmazás ellenében egy kis játékra invitálják. A mai nap a Silicon Power is csatlakozott ehhez a körhöz, és mint sokan mások, ők is a Facebook-on bonyolítják le a megmérettetést, hiszen így mindenféle regisztrációs folyamat és speciális weblapkészítés nélkül a legnagyobb publicitás mellett képesek lebonyolítani az eseményt.


[+]

A felhívás természetesen a vállalat villámgyors SSD-ivel kapcsolatos. Állításuk szerint egy ilyen egységgel szerelt asztali számítógép vagy notebook 2 másodperc alatt „feléled”. Erre szeretnék felhívni a figyelmet azzal, hogy 2 és 6 másodperc közötti kreatív rövidfilmek beküldését várják. A téma abszolút kötetlen, mindenki fantáziájára bízzák, hogy mit tud kihozni ilyen szűkös időkeretből. Összesen 40 nyereményt osztanak ki a nevezőknek, mely ajándékok között SSD, pendrive és külső merevlemez is található. Az eredményhirdetésnél 60%-ban a Silicon Power döntése számít, míg a maradék 40%-ot az adott videó „lájkjainak” száma adja, vagyis minél több online szavazatot sikerül összegyűjteni, annál nagyobb az esély a sikerre.

Ezenkívül a korán nevezőket is értékelik, mivel az első 30 versenyző „early bird award” honoráriumban részesül, ami 2012-es Silicon Power naptárakat és egyedi, a kínai sárkány évre emlékeztető dekorációkat tartalmaz. Nem titkoltan rajongói körüket is bővítenék, minden újabb 100 Facebook követő után 4 GB-os Touch 830 USB pendrive-ot sorsolnak ki. A verseny a mai napon, azaz 2011. december 19-én kezdődik és 2012. január 31-ig tart. Az eredményhirdetés 2012. február 15-én várható.

Előzmények

Hirdetés