Hirdetés

Üveg és háló: ez a SilentiumPC új házának jelszava

A Regnum RG4 ugyanis két színben és két kiszerelésben lesz kapható, edzett üveg vagy sima oldallappal.

Új számítógépházzal jelentkezett a SilentiumPC: a lengyel cég Regnum RG4 háza egy átlagos méretű torony, 496 mm-es magassággal, 450 mm-es mélységgel és 250 mm-es szélességgel, melybe ATX, microATX és mini-ITX lapok szerelhetőek. A ház fehér/fekete, illetve csak fekete színösszeállításban kapható, és mindkét esetben választható normál fém, illetve edzett üveg oldallappal is.


[+]

A ház tervezésekor nagy figyelmet fordítottak a szabad légáramlásra, úgyhogy az előlap és a tető is hálós kivitelű, és bőven van hely a ventilátoroknak. Ezekből az előlap mögé három 12 vagy két 14 cm-es példány szerelhető. Felül kettő, míg hátul egy 12 cm-es helyet alakítottak ki. Vízhűtés esetén ennek megfelelően az előlapra egy 360 mm-es, míg felülre egy 240 mm-es radiátort tudunk elhelyezni. A ventilátorok fordulatszámát a házba épített kontrollerrel (is) szabályozhatjuk, ez három fokozatot kínál.


[+]

Ami a további belső felépítést illeti, a ház külön kamrát kínál a tápegység számára, és az egyre inkább ritkaságszámba menő 5,25”-es meghajtók számára is rendelkezésre áll két kiszerelhető fiók. Ezeken felül van még két 3,5/2,5”-es és négy 2,5”-es fiók is, bővítőkártyából pedig hét darabot pakolhatunk a gépbe. Fontos paraméter még a VGA kártyák maximális hossza – ez 380mm –, illetve a CPU hűtő magassága, ami pedig legfeljebb 159 mm lehet. A Regnum RG4 előlapjának tetején két USB 3.0 portot, hangcsatlakozókat és kártyaolvasót is találunk.


[+]

A ház ajánlott ára – forintra átszámolva – 11 500-tól 13 600-ig terjed.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés