Hirdetés

Középkategóriás Sharp tv - piszok drágán

Most még nem nagyon lehet tudni, hogy mi lesz a Sharp tévék sorsa Európában, erre Berlinben, az IFA szórakoztatóelektronikai kiállításon minden bizonnyal választ kapunk majd. Így az is simán megtörténhet, hogy a W30 sorozat is megérkezik a kontinensre még valamikor ősszel, hiszen ezeket most dobják piacra Japánban.

Sharp W30
Sharp W30 [+]

Az 50 és 55 hüvelykes modellekből álló család nem kínál semmi extrát, épp ezért némiképp meglepő az 1400, illetve 1700 dolláros javasolt fogyasztói ár. A közelmúltban beszámoltunk például az UPQ 50 hüvelykes 4K tévéjéről, ami 600 dollárért hazavihető, ehhez képest a most bemutatott modelleknél be kell érni a Full HD felbontással. Az viszont igaz, hogy rendelkeznek beépített Wi-Fivel, az okostévé rendszer sem hiányzik belőlük, és többek között a Netflixhez is közvetlenül hozzá lehet férni a segítségükkel, már ha az adott országban támogatott ez a szolgáltatás. Ellátták őket integrált digitális tévétunerekkel, és az USB-s adattárolóra történő műsorrögzítés is megoldott. A kétszer tíz wattos integrált hangrendszer első hallásra teljesen átlagosnak tűnik, épp úgy, mint a dizájn, de ez utóbbi egyébként egyáltalán nem biztos, hogy baj.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

  • A Foxconné lesz a Sharp

    A japán vállalat többségi tulajdonosa így az a tajvani cég lesz, amely a közeljövőben a világ legnagyobb OLED kijelző gyártójává kíván válni.

Előzmények

Hirdetés