Hirdetés

Forradalmat ígér a Sharp a WiSA kompatibilis lejátszójával

A Sharp bejelentette, hogy  piacra dobja első, WiSA technológiát támogató médialejátszóját. A vállalat rendkívül sokat vár a terméktől. A cég észak-amerikai stratégiai termékmarketing részlegének alelnöke, Jim Sanduski azt sem félt kijelenteni, hogy a készülék forradalmasítani fogja az otthoni audio- és házimozi rendszerek használatát, hiszen például lehetővé teszi vezeték nélküli kapcsolattal Full HD felbontású mozgókép vagy tömörítetlen audioanyag (24 bites/96 kHz-es) továbbítását.

Sharp SD-WH1000U
Sharp SD-WH1000U [+]

A modell beállítható egy teljes WiSA-kompatibilis rendszer részeként, amiben a lejátszó belső adókat használ az akár 8 db WiSA-kompatibilis hangszóróhoz (akár 7.1 csatornás térhatású hangzással) történő csatlakozáshoz vagy telepíthet egy Sharp WiSA-kompatibilis vezeték nélküli bridge rendszert (VR-WR100U), amely képes csatlakozni a felhasználó saját erősítőjéhez és hangszóróihoz. A lejátszó képes kezelni SACD, CD és Blu-ray lemezeket, valamint DVD-ket, továbbá 3 db HDMI bemenettel, 2 db USB porttal és internet kapcsolattal rendelkezik, így az online és hordozható eszközök széleskörű elérhetőségét biztosítja a felhasználó számára.

Sharp VR-WR100U
Sharp VR-WR100U [+]

Az SD-WH1000U lejátszó ajánlott fogyasztói ára 4000 dollár, a VR-WR100U vezeték nélküli "Bridge" eszköz pedig várhatóan 600 dolláros áron kerül a boltokba idén tavasszal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés