Hirdetés

80 hüvelykes óriás tv a Sharptól

A Sharp bejelentette, hogy Magyarországon is a boltokba küldi LE657 családba tartozó 90 hüvelykes képátlójú televíziójának kistestvérét, az LC-80LE657E típusjelzésű Full HD felbontás megjelenítésére képes termék személyében. Persze itt a kicsit érdemes idézőjelbe tenni, hiszen egy 80"-es tévéről van szó, azaz egy akkora darabról, amekkoráról sok konkurens gyártó még csak álmodhat.

Sharp LC-80LE657E
Sharp LC-80LE657E [+]

A Full LED vagy más néven Direct LED háttérvilágítású LCD televízióba a vállalat saját fejlesztésű és gyártású X-GEN panelje került. A működés közben 130 wattot fogyasztó, Aquos családba tartozó modellt ellátták számos különféle típusú tunerrel (DVB-S / S2 / C / T / T2), azaz a digitális televízióadások vétele is megoldott. A készüléken tehát már elérhető a T2 szabvány is, amit eddig csak néhány európai országban vezettek be. Ez azt jelenti, hogy ha a jövőben meg is változik a műsorszórás formátuma, az Aquos TV-k tulajdonosainak akkor sem kell más megoldás után nézniük. A készülék rendelkezik PVR felvételi, illetve USB memóriára rögzítő, élő adás megállítási funkcióval. Emellett integrált médialejátszóval is bír, és az Aquos Net+ internet portál sem hiányzik belőle, azaz a felhasználónak módja nyílik különféle webes alkalmazások, így például a Facebook vagy a YouTube futtatására. A hatalmas készülék kezelése egyszerű és kényelmes: akár egy okostelefonnal is vezérelhető, a mobil készülékről pedig akár filmek is streamelhetők.

A 3D tartalmak megjelenítését, illetve a 2D-3D konverziót is támogató készülék ajánlott fogyasztói ára: 1 550 000 forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés