Hirdetés

Piros tévével próbálkozik a Sharp

A nehéz gazdasági körülmények ellenére a Sharp nem adja fel a harcot,és időről-időre újabb televíziókkal próbálja magához édesgetni a vásárlókat. A közelmúltban bemutatott 24 hüvelykes képátlóval bíró L-24K30 típusjelzésű készüléket a cég garzonokba, kollégiumokba, szállodákba, illetve a hálószobákba, úgynevezett második tévének szánja.

Sharp LC-24K30
Sharp LC-24K30 [+]

Az Edge LED háttérvilágítású LCD készülék maximális felbontása 1366 x 768 képpont, a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 176 fok. Két darab 3 wattos full range hangsugárzóval látták el, és a digitális tévé tunerek, valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások sem hiányoznak. Tehát fellapozható az elektronikus programmagazin, és a műsorok külső, USB-s adattárolóra történő rögzítése is megoldott.

Az MHL támogatású televízió képes a csatlakoztatott mobil  eszközök töltésére, valamint ellátták egy, a külső fényviszonyokat mérő szenzorral, amelynek köszönhetően a készülék képes a fényerőt automatikusan az ideálisnak vélt értékre állítani. Rendelkezik egy beépített naptárral, és az ébresztés funkció is bekapcsolható rajta. A két darab 3 wattos hangsugárzóval ellátott modell különlegessége, hogy a hagyományos fekete és fehér mellett akár piros színben is megvásárolható. Sajnos meglehetősen drága, hiszen mintegy 400 dollárt kérnek el érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés