Hirdetés

Végre Magyarországra is jön a Sharp BN tévészéria

A 4K felbontású, HDR támogatású LED LCD modellek Android TV okostévé rendszerre épülnek.

A korábbi tervek szerint a Sharp BN szériás új televíziók már az idei év első felében megérkeztek volna Magyarországra. Az új koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta a cég számításait, és ezért eltolódott a termékek bevezetése.

Most viszont minden jel arra utal, hogy a problémák megoldódtak: a gyártó hazai hivatalos forgalmazójától azt az információt kaptuk, hogy a termékek végre befutnak hazánkba is. A 4K felbontású, HDR támogatású BN sorozat Direct-LED háttérvilágítással megtámogatott LCD képalkotási technológiára épül. A 10 bites panelekkel rendelkező készülékeket a Harman Kardon által fejlesztett hangrendszerrel rendelkeznek, illetve a Google-féle Android TV okostévé platform került rájuk. Utóbbi azt jelenti, hogy a felhasználó több ezer internetes alkalmazás közül válogathat, amelyek között találhatók komplex játékok is.

Ha minden jól megy, az új Sharp BN tévék 43, 49, 50, 55 és 65 hüvelykes áron érhetőek majd el, egyelőre még ismeretlen áron. A forgalmazótól ígéretet kaptunk arra, hogy amint lehet tesztelhetünk is egy ilyen televíziót.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés