Hirdetés

Íme a Seiki újabb, kedvező árú 4K tévészériája

Az Seiki az első cégek között volt, amely a nagy piaci résztvevők üzletpolitikájának alaposan bekavarva olcsó Ultra High Definition televíziókkal jelent meg a piacon. A vállalat az idei évben is tartja magát ehhez a stratégiához, és a második negyedévben egy új, továbbra is kedvező árú modelleket magában foglaló tv szériával lép színre.

Seiki SE58UY06
Seiki SE58UY06 [+]

A Pro 4K TV család külsejében az LG 2013-as modelljeit idézi, úgy tűnik tehát, hogy a kínai gyökerekkel rendelkező cég vére dizájn tekintetében is kezd felnőni az első vonalba tartozó, nagynevű vetélytársak mellé. Ennél is fontosabb, hogy a modellek támogatják a HDMI 2.0 technológiát, azaz megoldott az UHD anyagok esetén is a 60 hertzes képfrissítési rátájú jelek fogadása és megjelenítése. A készülékekből a jelek szerint hiányzik az okostévé rendszer, azaz nem képesek különféle internetes alkalmazások futtatására, illetve a böngészésre sem adnak módot.

Emellett a 3D filmek megjelenítése sem biztosított, viszont az elektronika képes az alacsonyabb felbontású tartalmak felskálázására. A sorozat 55 hüvelykes (SE55UY06) darabja 1300, az 58"-es (SE58UY06), a 65"-es (SE65UY06) 1600 a 85"-es (SE85UY06) pedig 8000 dollárba kerül majd. Ez utóbbi azért egy kicsit soknak tűnhet, viszont ha azt nézzük, hogy az LG ugyanekkora, másfél évvel ezelőtt piacra dobott modellje jelenleg kétszer ennyibe kerül, és a Philips 65 UHD hüvelykes tévéjéért kell ennyit fizetni, az azért jelentősen árnyalja a képet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Seiki

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés