Hirdetés

Starfield témájú HDD-ket villantott a Seagate

Az Xbox konzolokhoz készült fejlesztések a Game Drive és Hub sorozat részei lesznek.

A Seagate időről-időre kiszolgálja a Game Drive és Hub sorozatba szánt adattárolóival a helyhiánnyal küzdő konzoltulajdonosok igényeit, és most ismét bejelentettek két új HDD-családot az Xbox One, illetve a Series S és X modellekhez, ráadásul mindegyik újdonság USB 3.2 Gen1-es interfészt használ, RGB LED-eket is kínálnak, és a fő értékük az érkező Starfield című játék dizájnjához való igazodás.

A legnagyobb megoldás a Game Hub for Xbox, amely 8 TB-os kapacitást kínál, de a működéséhez szükséges energiát nem tudja biztosítani az USB kábelén keresztül, így külső tápegységet használ. Némi extrát azért így is tud, mivel az előlapján egy USB Type-C és egy Type-A aljzat is található.


[+]

Kisebb opciók a Game Drive for Xbox modellek, amelyek 2 vagy 5 TB-os kapacitást biztosítanak, viszont nincs szükségük dedikált tápegységre, elegendő energiát biztosít a funkciójuk ellátására az egy szem USB kábel.

A Seagate mindegyik, Starfield Special Edition fejlesztésre két év garanciát, valamint adatmentő szolgáltatást kínál, amely a vásárlástól számítva három évig vehető igénybe, de ez nem minden országban érhető el. A külső merevlemezek szállítása szeptemberben kezdődik meg, az áruk a kapacitástól függően 110, 170 és 240 dollár lesz. Fontos megjegyezni, hogy Xbox Series S és X konzollal való használat során nem minden játék telepíthető a friss adattárolóra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés