Hirdetés

Félmagas Radeon HD 7750-nel frissít a Sapphire

A Sapphire bejelentette a Radeon HD 7750-es VGA Low Profile, azaz félmagas változatát, mely a kisebb házakba is könnyedén befér, így ideális alternatíva lehet a rendkívül modern képességű HTPC-kbe. A termék az AMD Cape Verde kódnevű cGPU-jára épül, mely 512 darab aktív shader részelemmel dolgozik, a 128 bites memóriabuszhoz pedig 1 GB fedélzeti memória kapcsolódik. A nem túl méretes hűtőbordán egy apró ventilátorral dolgozik, mely a cég állítása szerint nem termel nagy zajt. Az újdonság természetesen gyári tuningot nem alkalmaz, így a lapka 800 MHz-en ketyeg, míg a GDDR5 szabványú memóriák effektív órajele 4,5 GHz.


[+]

A termék 55 wattos TDP fogyasztással rendelkezik, így természetesen nem igényel extra tápcsatlakozót. A DirectX 11.1-et támogató VGA hátoldalon sorakozó kimenetekből egy dual-link DVI, egy 3 GHz-es mini HDMI 1.4a-s és egy mini DisplayPort 1.2 HBR2-es interfész található, így az Eyefinity szolgáltatás kezelése is biztosított, ráadásul a csatlakoztatott kijelzőkhöz független nyolccsatornás hangfolyam rendelhető.


[+]

A Sapphire Radeon HD 7750 Low Profile forgalmazása heteken belül megkezdődik, ám az ajánlott fogyasztói árról még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés