Hirdetés

A Sapphire és az AMD leleplezi a Rally izgalmait

A Sapphire – az AMD-vel közösen – egy új nyereményjátékot hirdetett, mely valószínűleg a legnagyobb kockákat is kimozdítja a DiRT 3-on történő virtuális versenyzés elől. Az utóbbi játék – a MetaCritics összesítése alapján – az idei év eddigi legjobb PC-s autós játékának számít, de a virtuális száguldás sajnos nem adja vissza a valódi Rally vezetési élményét. A Sapphire viszont mindent megtesz rajongóiért, és egy szerencsés nevezőnek lehetősége lesz egy teljes, egy napig tartó tanfolyamon részt venni, ahol professzionális pilóták vezetik be a Rally titkaiba.

A nevezéshez regisztrálni kell egy Sapphire klubtagságot, amit ezen az oldalon lehet megtenni (aki rendelkezik érvényes felhasználónévvel, az át is lépheti ezt a procedúrát). Ezután a nyereményjáték hivatalos felületét kell behívni, ahol a feltételek elfogadása után rá kell kattintani a nevezést szimbolizáló gombra.

A nyereményjáték augusztus 15-ig tart, és egy szerencsés nyertest sorsol ki a vállalat, akik másodmagával mehet majd az utazásra. Az oktatás angolul fog zajlani és Londonban lesz, emellett a Sapphire vállalja a városon belüli utaztatást és a szállást is biztosítják két éjszakára. A nyereményben 400 font költőpénz is szerepel. Természetesen egyszerre csak egy regisztrációval lehet játszani, és a szabályszegők ellen a vállalat fenntartja a kizárás jogát. A sorsoláson az ezüst és az arany fokozatú klubtagok is azonos esélyekkel vesznek részt, vagyis a nevezőnek nem kell rendelkezni semmilyen Sapphire által gyártott termékkel.

Előzmények

Hirdetés