Hirdetés

Pofonegyszerű, de hasznos: plexifal a tévék elé

A Sanwa megoldása nem olcsó, de állítólag megvédi a tévét.

Veled is előfordult már, hogy a gyerek nekiszaladt izomból a tévének, esetleg a kutya ugrott neki vagy egy figyelmetlen vendég támadt rá? Ha nem, örülj neki, mert az piszok bosszantó tud lenni, ha egy ilyen mafla baleset miatt kell leselejtezni a készüléket.

Sanwa 200-CRT 022
Sanwa 200-CRT 022 [+]

A japán Sanwa egy olyan megoldással állt elő, amellyel megelőzhetőek, vagyis inkább kivédhetőek az ilyen és ehhez hasonló kalamajkák. A 200-CRT 022 nevű termékük pofonegyszerű ötletre épül: egy szimpla plexilap, amelynek a tetejét kampószerűen meghajlították, így állítólag kényelmesen és stabilan bele lehet akasztani a tv tetejébe. Ne legyenek illúzióink, ez biztos ront a kép minőségen, egyrészt az átláthatóság mértéke 90%, másrészt biztos nem tesz jót a betekintési szögnek, és az esetleges csillogás is zavaró lehet, de valamit valamiért.

A termék három méretben érhető el, így 48/49, 55 és 65 hüvelykes tévékhez használható változata van, az ára pedig 14 600 (~34 500 forint) és 16 500 (~38 700 forint) jen között mozog. Ebből is látszik, hogy nem kifejezetten olcsó, viszont az is igaz, hogy egész hasznos lehet, és még mindig kevesebbe kerül,mint egy új tévé.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sanwa

Előzmények

Hirdetés