Hirdetés

Sandy Bridge-dzsel frissült az ASUS VX7 Lamborghini

Ismét frissült az Asus Lamborghiniről mintázott játékos notebookszériája, egészen pontosan a VX7 modell. A Murcielago LP640 sportkocsi formáira emlékeztető házú, hordozható készülék legújabb verziója már Sandy Bridge-re épülő konfigurációval rendelkezik. Ennek megfelelően már Huron River platform került bele, a processzora pedig a 2 GHz-es órajelű, négy magos Core i7-2630QM. E mellé 16 GB memória került, valamint két merevlemez 1,5 TB-os összkapacitással. A grafikus megjelenítésért a 3 GB dedikált memóriával ellátott GeForce GTX 460M felel, megjelenítőként pedig egy 15,6”-es képátlójú, Full HD-s felbontású, LED-es háttérvilágítású monitor funkcionál.

A multimédiás szekcióját a Blu-ray meghajtó és a 2 megapixeles webkamera alkotja, persze többek között, mivel van még HDMI kimenete, kártyaolvasója és 3.0-s USB portja is. Hálózati eszközeinél található Gigabit Ethernet aljzat, IEEE 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártya és 3.0-s Bluetooth adapter is.

A VX7 két színben lesz kapható: narancssárga és szénszálas borítással. Akkumulátora 8 cellás, operációs rendszere a Windows 7 Home Premium 64 bites változata lesz, garanciából pedig két év vonatkozik rá. A gamer notebook ára előrendelésben 1995 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés