Hirdetés

Samsung zenelejátszó extrákkal

A Samsung a magyar piacra is bevezeti az év elején megrendezett CES kiállításon innovációs díjjal jutalmazott új flash tárolós zenelejátszóját, az YP-T7-et. A készülék 3,7 x 6,3 x 1,4 cm nagyságú, mintegy 36 grammot nyom, ám alumínium-magnézium ötvözetből készült házának köszönhetően mégis strapabíró. Képes lejátszani WAV, MP3, OGG Vorbis, audio ASF és (akár DRM-mel védett) WMA hangfájlokat, kicsiny, 65 ezer színű LCD-kijelzőjén emellett JPEG képeket (például a zenéhez társított lemezborító fotóját) is meg tud jeleníteni.

Az YP-T7 diktafonként is használható, a hangfelvételeket, akárcsak a beépített FM rádióról vagy vonali bemenetéről származó hangot rögtön MP3 formátumba tömöríti. Equalizere nyolc előre programozott beállítást kínál, de a felhasználó maga is módosíthatja a hét sáv értékeit; a jó hangzásért ezenkívül az SRS WOW technológia felel. Az extrák között említendő a lejátszási sebesség változtathatósága és az óra, illetve a figyelmeztető/ébresztő funkció. A készülék számítógéppel USB 2.0 porton keresztül veszi fel a kapcsolatot; lítium-polimer akkumulátora mintegy 10-12 órányi üzemidőt biztosít.

A 256 MB memóriával ellátott típus ajánlott bruttó fogyasztói ára 39 990 forint, az 512 MB-osé 49 990 forint, míg az 1 GB kapacitásút 54 990 forintért lehet beszerezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés