Hirdetés

Gigászok csatája: a Samsung vagy az LG csúcstévéje szebb? Szavazz!

Jelenleg a dizájn az egyik legfontosabb szempont egy-egy TV vásárlással kapcsolatos döntés meghozatala során, legalábbis a piackutató cégek elemzései szerint. A tévés iparágat jelenleg uraló két dél-koreai gigacég a formatervezést tekintve már jó egy évtizede diktálja a trendeket, és nyilván ez is nagy szerepet játszik az általuk elért eredményekben.

Most az olvasóinkat kérjük meg arra, hogy döntsék el, a Samsung (JS9500) vagy az LG (UF950) csúcsmodellje szebb-e. Mivel arra sajnos nincs mód, hogy mindenkihez eljuttassunk alapos szemrevételezés céljából egy-egy modellt, így maradnak a kattintásra felpuffadó képek. A logókat kitakartuk és nagyon szépen kérünk mindenkit, hogy a fórumban se árulja el, hogy melyik tv melyik márkához tartozik. Nyilván akit érdekel a dolog, az nagyjából egy perc alatt kiderítheti magának. Eredményhirdetés körülbelül egy hét múlva lesz.

 

 

 

 

Eredményhirdetés:

2015. április 28-án a versenyt hivatalosan lezártuk. A diadalmas győztes az 1. számú versenyző lett, azaz az LG üdvöskéje a szavazatok 63,1 százalékéval. A Samsungnak ez úttal be kell érnie a második hellyel és 36,9 százalékkal, de vigasztalóan hathat, hogy az ezüst is szépen csillog! Köszi mindenkinek aki szavazott, részt vett a játékban!

Előzmények

Hirdetés