Hirdetés

CES 2020: A Samsung Európában is piacra dobja állítva is használható tévéjét

Érkezik a The Sero, melynek képernyője képes 90 fokban elfordulni, hogy minél jobban jelenítse meg a mobilos alkalmazásokat.

Amikor tavaly tavasszal a Samsung bejelentette, hogy olyan tévét dob piacra, amelynek képernyője képes 90 fokban elfordulni, akkor sokan azt hitték, hogy csak egy áprilisi tréfáról van szó. Tévedtek, a holding ugyanis tényleg megcsinálta ezt a The Sero névre hallgató terméket, melyet hazai pályán, tehát Dél-Koreában már piacra is dobtak.


[+]

A cég most Las Vegasban azt közölte, hogy belevágnak a globális értékesítésbe, azaz Európába is elhozzák eme különleges modellt. A 43 hüvelykes LED LCD televízió egy speciális, 4.1 csatornás hangrendszerrel kibélelt állványon nyugszik, amelyben egy motor forgatja el a kijelzőt. A cég szerint a függőleges használatnak különféle internetes alkalmazások, például a YouTube, az Instagram vagy mondjuk játékok futtatása során lehet értelme. Meglátásuk az, hogy az úgynevezett Z-Generáció tagjai, azaz azok, akik 1995 után születtek kifejezetten igénylik ezt a szolgáltatást, hiszen ők már gyakorlatilag mobillal a kezükben nőttek fel, és elvárják azt, hogy a tévén is megkapják mindig, minden esetben a "mobilos élményt".

Azt még egyelőre pontosan nem lehet tudni, hogy mikor és mennyiért kerülhet a boltunkba a környékünkön vagy hazánkban ez a különleges tévé. Az viszont kiindulási alapnak jó lehet, hogy Dél-Koreában körülbelül 525 000 forint értékű wont kérnek el érte.

Előzmények

Hirdetés