Hirdetés

A Samsung bejelentette, hogy nem jelentették be a 970 Pro SSD 2 TB-os verzióját

Ilyen se volt még! Egy vállalat azért adott ki közleményt, hogy tagadja egy állítólagos termék elérhetőségét.

A Samsung nagyjából egy évvel korábban mutatta be a 970 Pro SSD-családját, amelynek akkor 512 GB-os és 1 TB-os változata startolt el. A média azonban a napokban megszellőztette a 2 TB-os verzió érkezését is, mivel egy német és egy kínai viszonteladónál megjelent a nagyobb kapacitású modell.

A bővítés egy éves távlatban logikusnak tűnt, miért is ne jelenhetne meg a 2 TB-os 970 Pro verzió, és ez arra késztette a Samsungot, hogy reagáljon az eseményekre. A vállalat azonban nem az elérhetőséget jelentette be, hanem pont ennek hiányát, ugyanis konkrétan tagadták a pletykált, 2 TB-os változat létezését.

Ettől egyébként még megjelenhet később a 2 TB-os fejlesztés, elvégre a viszonteladók nem vesznek csak úgy fel SSD-ket a terméklistájukra, pláne nem konkrét képpel és modellszámmal (MZ-V7P2T0BW). Sokkal valószínűbb, hogy a Samsung a bejelentést későbbre tervezte, esetlegesen egy nagyobb esemény részeként, vagyis azt szeretnék, ha a média majd arra koncentrálna, így gyorsan lehűtik a kedélyeket, a témát pedig újra előveszik, amikor már itt lesz az ideje.

Előzmények