Hirdetés

Brutális hangerőmű a Samsungtól

A jelek szerint a Samsungnál sikerként értékelték a tavaly bemutatkozó, óriási hangerővel kecsegtető, a diszkók, klubok mellett akár otthoni körülmények között is használható MX-FS9000 által elért eredményeket, hiszen a cég bejelentette, hogy idén már érkezik az utód, az MX-HS8500.

Samsung MX-HS8500
Samsung MX-HS8500 [+]

A Giga család legújabb, két nagy ládából álló tagja a CES-en debütál majd, de annyit elárultak róla, hogy névleges maximális kimeneti teljesítménye 2500 watt. Ez otthoni körülmények között bőven elég, még akkor is, ha nagy a ház, egy kerti partit is kiválóan fel lehet dobni vele, aminek valószínűleg nagyon örülnek majd a szomszédok is.

A termék rendelkezik mikrofonbemenettel, azaz karaokézni is lehet a segítségével, a mozgatását pedig az aljára épített kerekek könnyítik meg. Van még rajta beépített CD lejátszó, és a zeneszámok akár az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattárolóról is eljuttathatóak rá. Mindemellett csatlakoztatható hozzá okostelefon, PMP, tablet vagy notebook, illetve támogatja a Bluetooth használatát és ily módon akár a Samsung tévék hangrendszerének kiváltására is képes.

A beépített, 15 hüvelykes mélynyomóval megtámogatott hangdobozokon számos színes LED található, amelyek különböző villogó effektusokkal dobhatják fel a zenehallgatást. Az áráról egyelőre konkrétumot nem árult el a gyártó, de az, hogy az előd 1500 dollárba került a bemutatása után, segíthet belőni a várható összeget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés