Hirdetés

Megújul a Samsung Frame TV

Még inkább hagyományos képet idéz az idei verzió, amely öt új színben érhető el.

A Samsung bejelentette, hogy 2021-re megújul a vállalat Lifestyle TV családjának egyik ékköve, a Frame TV. A cégtől kapott információk értelmében a terméket továbbra is a képzőművészetek rajongóinak, illetve azoknak szánják, akik különleges televíziót szeretnének otthonukba.

Samsung The Frame 2021
Samsung The Frame 2021 [+]

Az új változat még inkább személyre szabható formában érkezik. A 2021-es Frame az elődeihez képest közel 50 százalékkal keskenyebb, kialakítása egyre inkább emlékeztet egy hagyományos képkeretre. Az új, felpattintható keretvariációk öt új színvariánsban érkeznek, kétféle személyre szabható stílusban. A „Modern” és „Hagyományos” modellek egyaránt illeszkednek a legkülönfélébb belső terekbe.

A The Frame megújult Art Store felületére regisztrálva a felhasználók több mint 1400, gondosan válogatott műremekhez férhetnek hozzá. A Samsung új, MI-alapú automatikus válogatási technológiája részletesen elemzi az egyéni ízlést és preferenciákat, ennek megfelelően ajánl különféle műalkotásokat a felhasználók figyelmébe. Azt viszont még nem lehet tudni, hogy mikor és mennyiért lehet majd megvenni e termékeket, viszont az biztos, hogy hazánkban is forgalmazzák majd őket.

Előzmények

Hirdetés