Hirdetés

Ismét egy szélsebes SSD-t villantott a Sabrent

A meghajtó 4 TB-os tárhelyméretig kínál alternatívát a 7 GB/s-os tempó fölé merészkedő adattárra vágyóknak.

Az amerikai székhelyű Sabrent legújabb, játékra optimalizált (jelentsen az bármit is) O2 GO firmware-rel és 3D TLC NAND flash lapkákkal érkező SSD-je a beszédes Rocket 4 Plus G nevet kapta, és x4-es PCI Express 4.0-s interfész segítségével kommunikál a számítógéppel. Az 1, 2, illetve 4 TB-os kapacitással készülő, M.2 2280-as formátumú tároló szekvenciális lemezműveleteinek sebessége némileg 7 GB/s fölé kúszhat, és chipjein szivárványos bordácska telepedett meg.

A szerfelett fürge újoncok triumvirátusa
A szerfelett fürge újoncok triumvirátusa [+]

A fedélzeten szolgálatot teljesítő kontroller kapcsán egyelőre nem nyilatkozott a vállalat, ahogy az SLC gyorsítótárazás vagy a DRAM puffer kérdéskörét sem feszegeti, noha a kategóriát figyelembe véve meglehetősen furcsának találnánk, ha az utóbbi kettő nem került volna implementálásra.

A bónuszként begyűjthető Gaming Heatsink (SB-GHSK) hűtés
A bónuszként begyűjthető Gaming Heatsink (SB-GHSK) hűtés [+]

Az újdonság 170, 300, valamint 700 dolláros áron már előrendelhető a gyártó webshopjában, és ha élünk a lehetőséggel, egy 30 dollár értékű, hővezető csöveket használó hűtést kapunk ajándékba a csomaghoz. A garancia alapesetben 2 évre szól, de a termékoldalon megejtett regisztrálást követően rögvest 5 évre gyarapodik.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés