Hirdetés

Ősszel végre tényleg érkezik a Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard

A Roccat sokfunkciós Isku billentyűzete már ismerős lehet a gamer kiegészítők piacát figyelemmel követőknek, hiszen a gyártó már idén tavasszal, a hannoveri CeBIT rendezvényen bemutatta. A megjelenéssel azonban egészen idáig kellett várni, de az Isku képességeit elnézve talán meg is érte a várakozás.


[+]

Az Isku Illuminater Gaming Keyboard legérdekesebb funkciója talán, hogy a Roccat Talk technológiának köszönhetően valós időben tud kommunikálni a Kone[+] egérrel, így például a billentyűzetről kapcsolhatjuk be az egér EasyAim funkcióját menet közben. A makrófelvételek is egyszerűbbé váltak, az integrált Macro Live! Recording gomb megnyomása után elég megadni a lépéseket (akár 500-at makrónként), és máris elmenthető a 36 beállítás egyikébe. A játékost ráadásul hangos visszajelzés is segíti eközben. Persze emellett szoftveresen is lehet szerkeszteni ezeket a Macro Manager alkalmazással.


[+]

Az éjszakai használatot a hat lépésben állítható fényerejű, kék színű billentyűzetvilágítás, a kényelmes használatot és gépelést a nagyméretű csuklótámasz, a félmagas gombok, továbbá a gyors és egyszerű vezérlést pedig a nyolc média- és gyorsgomb, valamint a 12 konfigurálható funkcióbillentyű segíti. A klaviatúra alsó felén több kábelvezető csatorna is kanyarog, hogy a vezetéket a legjobban el lehessen rendezni.


[+]

A Roccat Isku Illuminated Gaming Keyboard szeptembertől lesz elérhető 80 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés