Hirdetés

RGB Hex a Sharkoon új házának neve

Új, ATX alaplapok fogadására felkészített miditornyát hat ARGB ventilátorral szállítja a cég.

Legújabb ATX méretű lapokhoz szánt miditornyát RGB Hex névre keresztelte a Sharkoon, és nem véletlenül: a gyárilag hat darab ARGB világítással is rendelkező 12 cm-es ventilátorral szállított gépház nagyméretű hatszögletes mintázattal rendelkező, hálós előlapot kapott, melyen keresztül közvetlenül ráláthatunk a mögé szerelt három darab légkavaró fényeire.


[+]

A 481 x 206 x 430 mm-es méretekkel rendelkező, edzett üveg oldalpanellel rendelkező egységbe legfeljebb 350 mm hosszú grafikus kártyák és 158 mm magas processzorhűtők kerülhetnek, míg az alsó,elkülönített kamrában egy akár 215 mm hosszú tápegységet is elrejthetünk. Adattárolókkal nem  kell takarékosan bánni, két 3,5”-es és hat 2,5”-es hely fogadhatja ezeket.


[+]

Az alaplapi tálca hátoldaláról nem hiányzik az ARGB rendszer vezérlője sem, mely nyolc csatornás, és külső nyomógombbal illetve alaplapi kontrollerrel is irányítható. A szellőzési lehetőségeket illetően a helyeket már gyárilag kimaxolta a Sharkoon, de ha vízhűtésre váltanánk, akkor az előlap mögé és a fedlap alá is beépíthetünk radiátorokat. A repertoárból egyébként nem hiányoznak a különböző csatlakozók sem: két USB 3.0 Type-A, egy USB 3.2 Gen 2 Type-C és két 3,5 mm-es jack várja a kábeleket az RGB Hex tetején.


[+]

Ami az árakat illeti, az RGB Hex a napokban már megérkezhet a boltokba, hivatalos ajánlott ára 85 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés