Rekordsebességgel érkezett az új GeForce driver

Pontosan egy hete számoltunk be az NVIDIA, WHQL aláírással rendelkező 260-as szériába tartozó driveréről, mely elsősorban GeForce 400 sorozatba tartozó kártyához kínált javításokat. A mai napon bemutatkozott a 260.99-es verziószámot viselő eszközillesztő is, ami a Windows 7, Vista és XP operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 6, 7, 8, 9, valamint az Ion és a 100, 200, 300, illetve 400 szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják, emellett az illesztőprogram tartalmazza a 9.10.0514-es verziójú PhysX drivert is. Természetesen a mobil GeForce-ok kezelése is alapfunkció, hiszen az NVIDIA mostantól egyetlen eszközillesztőn keresztül gondoskodik a terméktámogatásról.

A változások között főleg hibajavítások szerepelnek az előző heti frissítéshez viszonyítva. A driver a Civilization V (SLI), a Fallout 3, a Final Fantasy XIV és a F1 2010 esetében hozhat némi gyorsulást, arról azonban nincs adat, hogy mennyit. Ezenkívül javult a Fallout: New Vegas esetében alkalmazott élsimítás kompatibilitása, továbbá az Alt-Tab kombináció használata is gyorsabb folyamatváltást eredményez. Utóbbi funkciót persze sok játék nem szereti, így csak végszükség esetén célravezető a használata. A meghajtó új SLI profilokat is felvonultat a Need for Speed: Hot Pursuit, a Star Wars: The Force Unleashed II és a Fallout: New Vegas játékokhoz.

Az új eszközillesztő telepítése után várható változások pontos listáját az alábbi dokumentáció tartalmazza, míg maga a meghajtó – a megfelelő adatokat megadva – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés