Hirdetés

Rekordokat dönget a BÁR

Harmincegyezer internet felhasználó tíz hét alatt több mint kétszázezer alkalommal kapcsolódott a VIASAT3 televíziós csatorna portáljára, hogy a megszakítás nélkül tartó "BÁR" című "valóság show" online nézőjeként követhesse nyomon kedvencei versengését. A hazai internetes élő video közvetítések történetében ez a sugárzási időtartam abszolút rekordnak számít, csakúgy mint a nézőszám. A website milliós nagyságrendű oldalletöltése ugyancsak figyelemre méltó, a műsor július 21-i zárószavazása és eredményhirdetése alatt pedig várhatóan az egyidejű online nézőszám minden eddiginél magasabb értéket ért el.

A BÁR helyszínén kamerák, mikrofonok és mikroportok arzenálja teszi lehetővé, hogy a néző a játékosok minden lépését nyomon követhesse. Az internet-portál valós idejű online video- és audio-tartalom közvetítését a webhely készítője, a Sense/Net Kft. a Microsoft Windows Media "streaming video" technológiára alapozta, mely ma az egyik legkedveltebb, legelterjedtebb és legtöbbet bizonyított minőségi Internetes mozgókép- és hangátviteli megoldás, melyet neves nemzetközi kiadó vállalatok is nagy sikerrel használnak fel zenék, zenerészletek, teljes filmek, illetve filmrészletek valós idejű online sugárzásához.

A Viasat Hungária Rt. online kommunikációjához, a VIASAT3 portál szolgáltatásaihoz illetve a Bár műsorhoz kapcsolódó média- és webalkalmazásokat a Sense/Net saját fejlesztésű Portal Engine v2.1 megoldása foglalja egységes keretbe.

Hirdetés