Hirdetés

Rekorder monitor az Acertől

Az Acer bemutatta új, óriási képernyőjét, amely számos különlegességgel szolgál. Már első ránézésre feltűnhet, hogy elég egyedi megjelenésű, ami elsősorban az L alakú talpazatnak és a szögletes formáknak köszönhető. Az S243HL típusú monitor képátlója 24"-os, képaránya pedig 16:9. Full HD felbontású, azaz 1920x1080 pixeles panellel szerelték fel, tehát a HD filmeket torzítás nélkül, eredeti méretükben nézhetjük rajta. Ez az Acer monitor az első a piacon, amelyik 8 000 000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, továbbá ez a legkarcsúbb 24"-os képernyőjű készülék, mivel a megjelenítő vastagsága mindössze 15 mm. Az S243HL matt felületű fémtalpában egy hangszóró is megbújik.

Kiemelkedően nagy kontrasztaránya annak is köszönhető, hogy a monitor WLED, azaz White LED technológiát használ, ami nagy fényerőt, élénkebb színeket biztosít, és a hagyományos, CFFL megjelenítőknél akár több mint 60 %-kal alacsonyabb lehet a fogyasztása. Az S243HL tagja az EcoDisplays sorozatnak is, ami zöld, környezetbarát termékeket foglal magában.

A megjelenítő képét több beépített eljárás is javíthatja. Ezek egyike az Acer Adaptive Contrast Control optimalizáció, az egyes képeken az elemzésük után tud javítani úgy, hogy dinamikusan változtatja a kontrasztot. Ezáltal szebb színeket, erőteljesebb fehér és fekete árnyalatokat kapunk, és a végeredmény élesebb is lesz. Az eDisplay Managementtel mi magunk finomhangolhatjuk a beállításokat. A stílusos Acer monitor megjelenéséről és árazásáról egyelőre nincsenek információk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés