Hirdetés

Egy újabb játékos lép frontra az óriástévés harcmezőn

A Toshiba eredeti tévégyártó részlege rukkol elő egy gigantikus televízióval.

Ma már több gyártó is kínál Toshiba márkanév alatt televíziókat, így például a Hisense, a Vestel és még az Amazon is. Ironikus módon, azonban a japán cég eredeti tévégyártó részlegének erre nincs módja, hiszen a névhasználati jogot értékesítették. Mostanra az a faramuci helyzet állt elő, hogy ők már nem Toshiba, hanem Regza néven működnek tovább, de mégis ez a vállalat képviseli a leghitelesebben a Toshiba örökséget.

A Regza a nehéz időkben sem adta fel a harcot, és jelenlegi is küzd a nem túl rózsás körülmények között. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy a cég azt jelentette be, hogy színre lépnek az óriási képátlójú szegmensben is egy készülékkel.

A termék a Tokyo Game Show-n debütál, és egyelőre csak azt lehet tudni, hogy egy 100 hüvelykes, 3840x2160 képpontos felbontású, azaz 4K-s, HDR támogatású LED LCD készülékről van szó. A maximális képfrissítési frekvencia jó eséllyel 120 Hz, viszont azzal kapcsolatban még nincs információ, hogy mikor és milyen áron vásárolható majd meg ez a hatalmas kijelző.

 

 

Előzmények

Hirdetés