Hirdetés

Reagált a GeForce RTX 3090 Ti "eltűnésére" az NVIDIA

A VGA-t a januári CES-en jelentette be a cég, azzal az ígérettel, hogy a hónap későbbi részében bővebben beszélnek róla.

Az NVIDIA az idei CES alkalmával a csúcskategória iránt elkötelezett játékosokat is megcélozta a GeForce RTX 3090 Ti bejelentésével, de a rendezvény alkalmával csak annyit árultak el a fejlesztésről, hogy jön. A vállalat ígérete annyi volt, hogy januárban bővebben beszélnek róla, de ez nem történt meg, és azóta csak találgatni lehet, hogy mi történt.

Jen Andersson, az NVIDIA szóvivője végre megtörte a csendet, és a The Verge számára elmondta, hogy egyelőre nincs további mondandója a cégnek a GeForce RTX 3090 Ti-ról, de ha lesz, akkor jelentkezni fognak.

Egyelőre nem tudni, hogy mi történt pontosan, bizonyos pletykák BIOS-szal kapcsolatos problémákról szólnak, de hardveres tervezési hibáról is lehetett már hallani. Valószínűleg a kiadás előtti teszteken vehetett észre a cég valami gondot, amit mindenképpen javítani kell, és emiatt nem feltétlenül érdemes erőltetni a januárra ígért bővebb beszámolót.

A GeForce RTX 3090 Ti egyébként a pletykák szerint nagyjából 10%-kal lehet majd gyorsabb a már kiadott GeForce RTX 3090-nél, a fogyasztása pedig elérheti a 450 wattot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés