Hirdetés

Mobilokhoz való gamepadet és egy headsetet virított a Razer

A szingapúri vállalat szeretne egy komplett csomagot biztosítani az okostelefonokon játszó fogyasztók számára.

Új kiegészítőkkel jelentkezett a Razer. A Bluetooth kapcsolatot használó, négy multifunkciós gombbal megspékelt, 125 mm hosszú, 159,4 mm széles, 66 mm magas és 306 gramm tömegű kontroller a Razer Raiju családnevet viszi tovább egy Mobile utótag kíséretében, és ellátták egy telefonokat rögzítő, állítható bakkal, amely 60 fokos szögben meg tudja dönteni a csatlakoztatott készüléket.


[+]

Természetesen a digitális pad, a két analóg kar, a ravaszt formázó és egyéb kiegészítőgombok szintén helyet kaptak rajta, amelyek közül az egyikkel például az ominózus elsütőbillentyűre hajazó kapcsolók aktuációs pontját emelhetjük magasabbra (amik ezáltal sokkal érzékenyebbek lesznek ujjbegyeink nyomására), míg a két másikat nyomva tartva a mini joystick duó érzékenységét tudjuk lecsökkenti a biztosabb célzás érdekében.


[+]

Egy konfigurációs applikáció segítségével kedvünk szerint módosíthatunk mindenféle beállítást, és igény esetén a perifériát használhatjuk vezetékes módban is a mellékelt USB Type-C kábel hadrendbe állításával. A vezeték nélkül akár 23 óráig használható Raiju Mobile támogatja az androidos eszközöket (Android 6.0 vagy újabb), illetve az olyan nagyobb címeket, mint mondjuk a Vainglory, a Lineage 2, a Dead Trigger 2 vagy éppen a Gear-Club.


[+]

További újdonság a beépített, 24 bit/96 kHz hangminőséget produkáló DAC-kal felvértezett, 21 gramm tömegű, alumínium vázas Hammerhead USB-C ANC fülbedugós headset, mely az aktív zajszűrési technológiájához szükséges kraftot az 1,2 méter hosszúságú USB Type-C madzag segedelmével nyeri a telefonból. Dual driveres apparátusról van szó, és a jobb izolációról, a kényelmes viseletről, valamint a stabil tartásról a Comply t-500 szivacspárnák gondoskodnak, melyekből többféle méret (összesen négy) közül választhatunk. A hangerő-szabályozó, az integrált mikrofon és a harisnyázott kábelek is a csomag részét képezik.

Razer Hammerhead USB-C ANC
Frekvenciatartomány 20-20 000 Hz
Impedancia 32 ± 15% Ω
Érzékenység 110 ± 3 dB
Driverek Dynamic + Balanced Armature
Mikrofon frekvenciatartománya 100-10 000 Hz
Mikrofon jel-zaj viszonya ≥ 58 dB
Mikrofon érzékenysége 40 ± 3 dB, 1000 Hz-en
Csatlakozó 1,2 méter hosszúságú, harisnyázott USB-C kábel
Egyéb jellemzők alumínium váz, integrált DAC és mikrofon, hangerő-szabályozó, négy pár különböző méretű Comply t-500 fülpárna
Tömeg 21 gramm
Kompatibilitás USB Type-C aljzattal ellátott mobiltelefonok
Garancia 2 év
Ár 100 dollár

Míg a két év garanciával megtámogatott Raiju Mobile gamepadet 150, addig a Hammerhead USB-C ANC fülest 100 dollár kicsengetése után vehetjük majd birtokba, az utolsó negyedév folyamán.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés