Hirdetés

Visszagyorsítja az eredeti szintre a DiRT 4-et az új Radeon Software

A 17.6.2-es eszközillesztő a játékhoz kiadott 1.03-as javítás teljesítményre gyakorolt negatív hatásait korrigálja.

Az AMD elérhetővé tette a Radeon Software legújabb, 17.6.2-es verziószámú kiadását, amely DiRT 4-re, ezen belül is a játékhoz kiadott legújabb, 1.03-as frissítésre reagál. Ez a javítás ugyanis a kelleténél jobban csökkentette a játék teljesítményét, ha a nyolcszoros MSAA aktív volt, de a bevezetett frissített profil ezt korrigálja. Más javítást a meghajtó nem tartalmaz, tehát ha valakit ez nem érint, akkor nyugodtan lehet használni tovább a 17.6.1-es korábbi csomagot.

A 17.6.2-es verziójú, Crimson Edition ReLive családba sorolt drivercsomag a Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált. Ugyanez igaz a Windows 8-ra is, amelyet Windows 8.1-re kell frissíteni. Mindemellett bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Crimson Edition 17.6.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés