Hirdetés

Bika kemény mobil hangrendszer multiroom funkciókkal

A raD ellenáll az ütődéseknek, víznek, pornak és még állítólag bitang jól is szól.

Noha a hordozható, sokoldalú hangsugárzók kínálata mára óriásivá dagadt, még mindig vannak olyanok, akik szerint akad még hely a fazék mellett, akik úgy vélik, hogy lehet még újat mutatni ebben a szegmensben is. Közéjük tartozik a Mass Fidelity nevű cég is, amely a raD fantázianevű termékkel próbál sikereket elérni a közeljövőben.

raD
Mass Fidelity raD [+]

A meglehetősen szimpla dizájnnal bíró eszköz jelenleg 170 dollárért vásárolható meg, és a kialakításánál figyeltek arra, hogy ellenálljon a pornak, ütődéseknek és a nedvességnek is, így a fejlesztők szerint kültéri használatra is kiválóan alkalmas, vagy akár a konyhában is be lehet vetni, nem kell félni attól, hogy tönkremegy, ha ráfreccsen a leves, esetleg gőz éri. Rendelkezik 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozóval, és természetesen Bluetooth kompatibilis (aptX támogatás), azaz a különféle tartalmak vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá. Akkumulátora 8 órányi folyamatos működésre elegendő energia eltárolására képes, 5 darab állítólag igen jó hangminőséget produkáló hangszóróval szerelték fel, és megkapta az Absolute Bass Technology (ABT) nevű eljárást is, amelynek köszönhetően a mély hangok gazdag, telt megszólaltatása is biztosított.

raD
Mass Fidelity raD [+]

Az tény, hogy ez utóbbi a legtöbb hasonló eszköznek komoly problémát okoz, így ez lehet az, amely kiemelheti a raD-ot a termékóceánból amellett, hogy multiroom rendszerbe is integrálható. A modell ugyanis támogatja a Mass Fidelity Core multiroom technológiájának használatát is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés