Hirdetés

R.I.P BXBoards.com

Böngészés közben ösztönösen ütöttem be a címét az egyik kedvenc site-omnak, a BXBoards.com-nak. Legnagyobb megdöbbenésemre az első hírükben azzal fogadtak (pontosabban fogadott, Andy Drake), hogy úgy döntöttek, hogy bezárják a site-ot!

Andy mindezt azzal indokolta, hogy az "online hardware site"-osdi mára komoly iparággá nőtte ki magát, így a lassú, de alapos munka nem igazán kifizetődő. A hobbiszintű "firkálásnak" olyan apró dolgok állnak útjába, mint a marketing kíméletlen gépezete, így hiába csinálja Andy szívvel-lélekkel, mindez nem elég, mert hirdetők kellenek, full-time újságírók garmadája, nagyképű, magabiztos viselkedés kifele, és taposás az elsőségért. Mivel ők ebben nem kívánnak résztvenni, bezárják a site-ot, bár Andy azt is megjegyezte, hogy esze ágában sincs abbahagyni a hardware review-k írását, hiszen egyik kedvenc időtöltése.

A site-jukat mellesleg 500.000 találat érte havonta még úgy is, hogy újabban gyakorlatilag nem is frissítették. Andy, ugyan nem tudsz magyarul :), de szeretnénk sok sikert kívánni további munkádhoz!

Hirdetés