Hirdetés

Qi technológiát támogató eszközökkel bővült a HyperX felhozatala

A Kingston játékos brandjeként ismert név fémjelzésével egy Qi töltést támogató gamer egér, továbbá egy Qi töltő lépett a porondra.

Az oldalain műbőr párnázást viselő, 6 programozható gombbal ellátott, aszimmetrikus rágcsáló a PulseFire Dart nevet kapta. A 124,8 mm hosszú, 73,9 mm széles, 43,6 mm magas és 112 grammot nyomó ketyere belsejében egy 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt 3389-es szenzor dolgozik, melynek alapbeállításai jelenleg 800, 1600 és 3200 cpi-n vannak – arról, hogy éppen melyik lépcsőfok aktív, egy LED tájékoztat.


[+]

A bal és jobb klikkek alatt kínai, "50 millió kattintásra hitelesített" Omron kapcsolók vannak; mi D2FC-F-K(50M)-re tippelünk, ami ugyan kellemes kattintási érzetet ad, de a tartósságával lehetnek problémák.


[+]

Ahogyan azt már feljebb említettük, a vezetékes módban egyaránt használható Pulsefire Dartot nem csak a mellékelt kábellel, de a Qi révén vezeték nélkül is lehetséges tölteni, és az akkumulátor 50 órás üzemidőt ígér egyhuzamban bekapcsolt RGB világítás mellett – ha lekapcsoljuk a pilácsokat, ez akár 90 óráig is felkúszhat.


[+]

A szoftveres hátországot a HyperX NGENUNITY jelenti, melyben a kategóriára jellemző beállításokkal bíbelődhetünk. A periféria 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kommunikál a számítógéppel, és 100 dolláros áron kerül forgalomba.


[+]

A gyártó másik újdonsága a ChargePlay Base névre hallgató Qi töltő, ami egyszerre két, 10 wattos, Qi-s eszközt tud vezeték nélkül tölteni, miközben egy külön indikátor segítségével láthatóvá válik, hogy hol tart a folyamat. A 60 dollárt kóstáló csomagban egy AC adaptert, valamint egy USB Type-C kábelt szintúgy találhatunk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés