Megfizethető, hibrid zajszűrést használó headset a QCY-től

Az analóg jackkel vagy Bluetooth interfésszel egyformán beüzemelhető modell három színben lehet a miénk.

A QCY egy olcsónak mondható vezetékmentes headsettel jelentkezett, ami nemes egyszerűséggel a H3 nevet kapta, és feketében, fehérben, vagy sötétkékben választható.


[+]

A 10 méteres hatósugarú, kéteszközös Bluetooth 5.3-as kapcsolattal vagy 3,5 mm-es jackkel dolgozó megoldás Android 8.0 (vagy újabb) és iOS 13.0 (vagy újabb) operációs rendszerekkel egyaránt kompatibilis, és memóriahabos fülpárnáira szintetikus bőrkárpit került. A 40 000 Hz-ig kompetens ketyere 40 mm-es, titániummal bevont sugárzókkal, illetve háromegységes, nyalábformálós tömbmikrofonnal jön, és négyféleképp képes zajszűrést alkalmazni (beltéri, tömegközlekedési, szélzaj elleni, továbbá boosted mód), amelyek között az equalizert is tartalmazó QCY APP szoftverrel válthatunk. A termék arzenáljából természetesen nem hiányzik a kívülről érkező hangokat beengedő, úgynevezett Transparency üzemmód sem, és a VDCNN algoritmusnak köszönhetően dinamikusan adaptálódik a környezeti viszonyokhoz.


[+]

Az A2DP, AVRCP, valamint HFP Bluetooth profilokat ismerő periféria kezelőszervei eloszlanak a két 90 fokban elforgatható fülegységén, és USB Type-C kábel segítségével mintegy 2 óra leforgása alatt feltölthető, 500 mAh-s akkumulátora legfeljebb 60 órára elegendő kakaót tud tárolni, noha ez az időtartam 35 órára csökken, ha életbe léptetjük a 43 dB-es, hibrid zajszűrést (ANC+PNC). Egy említést megér, hogy az Amazonon és a Neweggen 50 dollárért kosárba rakható fejhallgató rendelkezik Gaming Mode-dal, aminek aktiválását követően a zsinór nélküli kommunikáció 0,068 másodperces késleltetéssel történik.


[+]

Hirdetés