Prohardver-Mobilarena TV: évzáró

Rég volt már adás, mivel az év végén kevés új készülék érkezik, a gyártók és a szolgáltatók a december elején elérhető kínálatot próbálták rásózni a jónépre az ünnepek során. A 2012-es évben nem is lesz több adás, utoljára viszont a Mobilarena TV ikonjaival, Boggal és Dr. Kinddal közösen ültünk a kamerák elé, hogy teljesen kötetlenül visszatekintsünk az elmúló évre és kicsit jósolgassunk a jövőt illetően.

Kicsit persze szubjektív a műsor, hiszen mindenkinek más maradt meg ebből az évből. Szó esett a mobilokról éppúgy, mint a notebookokról, az operációs rendszerekről vagy éppen a kamerákról, a lényeg, hogy egy zanzásított 2012-t próbáltunk belezsúfolni az adásba, ami egyáltalán nem lett rövid, úgyhogy aki végig akarja velünk bírni az összeszedetlen csapongást, az mindenképpen készítse be a maradék szaloncukrot és néhány pohár felest. Íme, az adás:

Azóta történt

  • PH!TV – Főpróba!

    Új helyről jelentkezik a PH!TV mostantól, és egyelőre úgy néz ki, minden technikai akadály elhárult, hogy a dolog zökkenőmentes legyen.

Előzmények

  • PH!TV - Boldog karácsonyt

    Ajándékvadászat és mákos bejgli előkészületek közben egy kis ünnepi jókívánság nektek! Jövő héten találkozunk és évet zárunk!

  • PH!TV – Ti tapintotok-e képernyőt?

    Most már biztos, hogy a Microsoft új operációs rendszerével elérkezett a megfizethető érintőképernyős notebook kora. Kell ez nekünk?

  • Veletech 2012 tudósítás

    Élőben követtük a Veletech 2012 eseményeit, live streammel felvértezve.