Programajánló: idén is lesz Lexicon szakmai nap

Az Lexicon ismerős lehet az olvasóink számára, hiszen a PROHARDVER! lapcsalád az előző három rendezvényen részt vett, így első kézből tudtunk tájékoztatni az ott elhangzott előadásokról és bemutatókról. A Lexicon szakmai nap természetesen idén sem marad el, így az érdeklődők számos gyártó képviselőivel találkozhatnak.

Az elsődlegesen üzleti vonalon utazó, egész napos IT rendezvényről az Exicom Rendszerház Kft. gondoskodik, méghozzá Szegeden, ezen belül is Szent-Györgyi Albert Agórában (6722 Szeged, Kálvária sugárút 23.).


[+]

Az 5. Lexicon szakmai nap május 6-án lesz megtartva, és az előadások mellett az Exicom gondoskodik az ebédről is, illetve a vendégek jogosultak a nap végén esedékes sorsolásra is, ahol értékes ajándékokat lehet nyerni. A részvétel ugyanakkor egy ingyenes regisztrációhoz kötött, így az érdeklődők az alábbi e-mail címen, a teljes nevük, telefonszámuk és e-mail címük megadásával jelezhetik a részvételi szándékukat. Még hozzávetőleg 40 hely szabad, de a feldolgozás a levelek beérkezési sorrendjében történik, így érdemes sietni. A regisztráció április 22-én, azaz egy hét múlva, vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogyásával zárul le. A regisztráció feldolgozásáról, illetve elfogadásáról minden jelentkező egy válaszlevelet kap, és az onnantól tekinthető érvényesnek.

Kedvcsinálónak a hírben szereplő képeken túl linkeljük a 2012-es, 2013-as, 2014-es és 2015-ös rendezvényről készült képtárat.

Azóta történt

  • Heti programajánló

    Bár már lassan dübörög a nyár, lesz a héten (legalább) három érdekes rendezvény.

Előzmények