Hirdetés

Programajánló: Canon, Vanguard, Eemov, Redrock Micro szakmai fotós nap

Alig egy hónap telt el az előző Bluechip fotós nap óta, ahol a Nikon és Vanguard termékeit lehetett kipróbálni, de a sikerre való tekintettel itt a második felvonás! Ezúttal kamera stabilizátorok, fényképezőgépek, állványok és fotós táskák a porondon, mindez a Bluechip üzletében, augusztus 5-én, 10-16 óráig.

Megtekinthető, megtapogatható ás kipróbálható lesz a teljes Canon termékpaletta, melyhez a Vanguard fotós táskáival és állványaival csatlakozik. Továbbá két új gyártó kínálata is megismerhető közelebből, az Eemov és a Redrock kamera stabilizáló rendszerek egy újfajta látásmódot mutatnak be a filmforgatásban.

A rendezvény regisztráció nélkül is látogatható, de érdemes előre jelentkezni, mert egyrészt aki regisztrált, az biztosan be fog férni az üzlethelyiségbe, másrészt aki regisztrált előre és meg is jelenik, az részt vesz a délutáni sorsoláson.

A részvételhez küldj egy regisztrációs emailt az info@bluechip hu címre, amiben írd meg:

  • nevedet,
  • születési dátumodat,
  • és azt, hogy mik érdekelnek pontosan a szakmai napon (fényképezőgépek, állványok, fotós táskák, kamera stabilizátorok).

Tárgy mezőbe írd, hogy "Szakmai fotós nap" és nyerj!

Sorsolás helyszínen, a Bluechip üzletben augusztus 5-én délután. Nyereményre csak a szakmai fotós napon megjelentek és előre beregisztrált tagok esélyesek.

A webáruház címe és elérhetősége megtalálható honlapjukon. További információk a Bluechip.hu Facebook oldalán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés