Hirdetés

A processzor környékét is hűti az In Win új AIO-ja

A két méretben elérhető BR széria CPU-blokkja a színes fények mellett egy blower hűtőt is kapott, így az alaplap felső részét is kezelésbe veszi.

Az In Win legutóbbi próbálkozásával az AIO-k vízpumpáját próbálta megreformálni, a most bemutatott BR szériánál pedig a CPU-blokk terén újítanának. Az új sorozat BR24 és BR36 névre keresztelt tagjai 240, illetve 360 mm hosszú, 27 mm vastag radiátorokat kaptak, amelyekhez 400 és 450 mm hosszú csőpárok tartoznak, a percenként 5200 fordulatra képes pumpa pedig ezekre erősítve kapott helyet. Annak ellenére, hogy a pumpát a radiátorhoz közel helyezték el, az ARGB LED-ekkel ellátott processzorblokk mégis rejt magában némi okosságot a belül mikrocsatornás kialakítású réz talpon felül.


[+]

A mérnökök ezúttal nem csak a processzor, de annak környékének hűtésére is gondoltak, ennek eredményeképp pedig egy 2500 RPM-es ventilátor segítségével blower típusú hűtőt csináltak a turbina alakú blokkból, ami nem magát a CPU-t, hanem az alaplap VRM részét, a memóriát, valamint adott esetben az M.2 foglalatba szerelt SSD-t igyekszik lehűteni. A blokkba szerelt, PWM vezérlésű ventilátort az alaplapi 4 tűs csatlakozó bekötése után szoftveresen tudjuk vezérelni, de ugyanez igaz a radiátorokra erősített, 82,96 CFM-es légszállítási értékkel és 35,5 dB maximális zajszinttel dolgozó, percenként 1800 fordulatra képes Luna AL120 ARGB ventilátorokra is, amelyből modelltől függően 2-3 darabot kapunk.


[+]

Az In Win BR24 és BR36 a jelenleg a piacon elérhető összes, inteles és AMD-s foglalattal kompatibilis, a várható végfelhasználói ár, illetve a megjelenés pontos dátuma azonban egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés