Hirdetés

Pofás kis gépház a Jonsbótól

A TK-1 hajlított üveglap segítségével teszi közszemlére microATX vagy Mini-ITX alapú számítógépünket.

Új, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapokkal kompatibilis, dizájnos számítógépházat mutatott be a Jonsbo. A TK-1 sorszámot viselő, 345 x 299 x 310 mm-es hasáb acélból és edzett üvegből készült, az utóbbi matéria pedig egy U alakban meghajlított panel képében vesz részt az összeállításban.


[+]

Ahogy a képeken is látszik, ez az U alak teszi lehetővé azt, hogy a házba kerülő konfigurációra szinte minden irányból rálássunk. Ennek érdekében a tervezők úgy alakították ki a belső teret, hogy a kábelezés, a tápegység és a nagyobb (fizikai) méretű adattárolók egy elzárt hátsó kamrába kerüljenek, rejtetten a kíváncsi tekintetek elől.


[+]

Ami a beépítési opciókat illeti, az említett alaplapon túl legfeljebb négy bővítőkártya, két 3,5”-es vagy egy 3,5”-es és egy 2,5”-es meghajtó, 165 mm magas CPU hűtő, 280 mm hosszú VGA és 220 mm mély ATX tápegység szerelhető a TK-1-be, mely előlapján egy USB 3.2 Gen 2-es Type-C konnektort, egy USB 3.2 Gen 1-es Type-A portot és egy kombinált 3,5 mm-es jack aljzatot is hordoz. A belső hardver hűtéséről felül és alul két-két 120 mm-es ventilátor gondoskodhat, és az előbbi helyre 240 mm-es radiátort is elhelyezhetünk. Árazásról a Jonsbo egyelőre nem tett közzé adatokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés