Hirdetés

Plextor médialejátszó vezeték nélküli hálózathoz

A Plextor bejelentette a MediaX termékcsaládba tartozó médialejátszóit, melyeket vezeték nélküli hálózati vezérlővel is elláttak. A PX-MX500WL és PX-MX1000WL típusjelzéssel érkező termékek az elnevezésükhöz híven 500 GB-os és 1 TB-os kapacitású merevlemezzel rendelkeznek. A hálózatra csatlakoztatható médialejátszó és -felvevő segítségével könnyen megoszthatók a tárolt filmek, zeneművek és fotók az otthoni számítógépek között.

A 900 gramm tömegű, 200 mm széles, 148 mm mély és 63 mm magas termék a Wi-Fi mellett természetesen vezetékes hálózatokhoz is használható Ethernet csatlakozója segítségével. A videokimenet PAL és NTSC szabványt támogat 4:3 és 16:9 képarány mellett, az audiokimenet sztereó vagy monó lehet. Az Full HD-s lejátszást támogató eszköz a DivX, az Xvid, az MPEG-1,  az MPEG-2, az MPEG-4, a WMA, az MP3, az OGG, a WAV, a BMP és a JPEG szabványt támogatja. Videókhoz az smi, ssa, srt, mpeg2ts és mpeg2tp kiterjesztésű feliratfájlok használhatók. Képből maximum 5000 x 8000 pixeles felbontásút képes megnyitni, míg zenéből legfeljebb 192 kb/s-os bitrátával rendelkező fájlt futtathat. A mellékelt távirányító segítségével még a fájlmásolás is könnyen megy, legyen szó hálózatra csatlakozó számítógépekről vagy egyszerűen a termékre kötött USB eszközökről.

A HDMI interfésszel rendelkező készülékek a hónap első hetében kerülnek az üzletekbe, ajánlott fogyasztói árukról még nem érkezett információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés