Hirdetés

Riasztó színű Pioneer mikrotornyok

Az X-CM56 rózsaszín és türkizkék változata biztos meg fogja osztani a közvéleményt.

A Pioneer bejelentette, hogy egy, a technikai specifikációk alapján átlagosnak tűnő otthoni hangrendszert dob piacra szeptember első napjaiban. Az X-CM56 azonban ennek ellenére biztos sokak figyelmét felkelti majd, ugyanis a vállalat egészen szokatlan színváltozatban is elérhetővé teszi a modellt.

Pioneer X-CM56
Pioneer X-CM56 [+]

A hagyományos fehér és fekete mellett ugyanis rózsaszín és türkizkék verzióban is meg lehet majd vásárolni 250 dolláros áron. A képek alapján azért ez egy kicsit erősnek tűnik, de biztos akad olyan, akinek ez tetszik. A 2x15 watt maximális névleges kimeneti teljesítményt produkáló X-CM56 rendelkezik beépített CD lejátszóval, és az USB porton keresztül rádugott külső adattároló eszközökön található MP3 fájlok megszólaltatását is biztosítja, valamint a Bluetooth támogatás révén a zenei anyagok vezeték nélküli úton is eljuttathatók rá.

Pioneer X-CM56
Pioneer X-CM56 [+]

Ellátták AM/FM tunerrel, így rádióként is funkcionálhat, és beprogramozható rajta az ébresztés funkció is. A 129 mm széles, 200 mm magas és 213 mm mély hangszórói 90 fokban elfordíthatóak, ilyenkor pont olyan magasak, mint a központi egység, azaz így lehetőség nyílik, hogy a felhasználó kicsit változtasson a termék megjelenésén.

Pioneer X-CM56
Pioneer X-CM56 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés