Hirdetés

5.1-es kompakt házimozi szettel rukkolt elő a Pioneer

Bár a kompakt házimozi rendszerek szegmense korántsem olyan felkapott, mint mondjuk tíz évvel ezelőtt, azért még mindig vannak cégek, amelyek látnak fantáziát ebben az üzletágban. A MCS-434 típusjelzésű modelljük egy hagyományos 5.1 csatornás eszköz, mely kapott egy optikai meghajtót, amely többek között az SACD és Blu-ray korongok kezelésére is képes, a 3D lemezekkel is boldogul, azonban a BDXL szabvány már áthághatatlan akadály elé állítja. Természetesen képes az összes fontos térhatású hangformátum így például a DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD dekódolására is.

Pioneer MCS-434
Pioneer MCS-434 [+]

A DLNA kompatibilis modell integrált médialejátszójára a beépített Wi-Fi-nek köszönhetően akár vezeték nélküli úton is eljutatthatóak rá fájlok. Ezen kívül természetesen az USB-porton keresztül csatlakoztatott adattároló egységeken található videók és képek megjelenítése, illetve a zeneszámok megszólaltatása is megoldott. Használatát a grafikus kezelőfelület segíti elő, és az ingyenesen letölthető alkalmazásoknak hála, iOS, illetve Android alapú okostelefonokról, tabletekről is vezérelhető. Biztosítja különféle internetes alkalmazások, így például a YouTube, a Picasa vagy a vTuner futtatására.

Csatornánkénti névleges maximális kimeneti teljesítménye 170 watt, amihez még hozzá járul  a mélynyomó 170 wattja, így az összteljesítménye meghaladja az 1000 wattot. A kis (95 x 80 x 90 mm) szatellit hangfalak súlya mindössze 400 gramm, a némiképp nagyobb (230 x 80 x 90 mm) centersugárzó 700 grammot nyom, a 130,5 × 420 × 375 mm-es mélynyomó tömege pedig 4,4 kilogramm. A termék a tervek szerint június közepén kerül a boltokba

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés