Hirdetés

Piacra kerül a Xigmatek akváriumházának kisebb kiadása

Az Aquarius S a nagyobb testvéréhez hasonlóan ATX méretű alaplapokat is képes fogadni, külső méreteit tekintve viszont sikerült fogynia egy kicsit.

Amikor bemutatják egy gépház kisebb verzióját, az általában a beszerelhető legnagyobb alaplap szempontjából is változást jelent, a Xigmatek Aquarius S esetében azonban ez nincs így, a 2019-es Plus verzióhoz hasonlóan ezúttal is az ATX méretű lapok jelentik a maximumot. A 430 x 285 x 349 milliméteres méretekre rápillantva megállapíthatjuk, hogy a ház inkább mélységét tekintve fogyott, míg magassága és szélessége nőtt elődjéhez képest, ami a korábbinál magasabb (160 mm) processzorhűtők, de rövidebb (320 mm) grafikus kártyák beszerelését teszi lehetővé.


[+]

A vertikálisan két kamrára osztott ház kialakítása nem sokat változott, a maximum 200 mm hosszú tápegységet ezúttal is a – szemből nézve – jobb oldali szekcióban tudjuk elhelyezni, méghozzá állítva, de jutott itt még hely két 3,5 és egy 2,5 hüvelykes meghajtóhelynek is.


[+]

A hűtést gyári állapotban egy hátsó, illetve két-két, a ház tetejére és aljára szerelt, 120 mm átmérőjű, RGB-s ventilátor végzi, amelyek közül utóbbi négyet 140-es darabokra cserélhetjük, de a ventilátorhelyeket vízhűtéshez tartozó radiátorokkal is feltölthetjük. A világítást a két-két jack és USB 2.0, illetve egy USB 3.0 csatlakozóval ellátott I/O panelen elhelyezett gombbal, valamint alaplapi csatlakoztatás után annak szoftverével is vezérelhetjük.

A két oldalról üveggel burkolt gépház piacra kerülésének pontos dátuma és várható vételára egyelőre nem ismert.

Előzmények

Hirdetés