Hirdetés

PHW: vasakra mozdulunk!

Ezúton tudatjuk minden kedves olvasónkkal, hogy egyik minap kelt hírünk okán komolyan latolgatni kezdtük, vajon nem járnánk-e jobban, ha hardverhírek helyett inkább születésnapi üdvözletekkel tömnénk meg a Hírszerzőt..

Ez persze nem komoly, ne tessetek megrettenni, de jó ha tudja mindenki, hogy az a bizonyos szülinapi izé akkora olvasottságot produkált, mint "messze s távol" egyetlen hír sem.

Szálljatok hát magatokba, és gondolkozzatok el ezen! :))

És is ezt tettem: még tegnap összeírtam 175 db ismerőst, akik közül a többségnek mostanra már sikerült is begyűjtenem a születése napját, tehát ha kell, akár már holnaptól átállhatok hepibörzdéj-üzemre.

Az átállás zökkenőmentessége és akár azonnalisága érdekében, a mai nap során 9 fajta félszáraz, 4 édes és 2 száraz pezsgő kibontását (tehát a durranást..) digiztem be 18bit/50kHz-en vacsi új emagic audiowerk8 hangcuccosommal, ezenkívül gyertyasercegést, abroszsuhogást, "hepibörzdéjtújú" kántálást, és díszcsomagolás kibontásakor képződő zörejeket is "hangszalagra" vettem. Eképp a változatos körítés a jókívánságok mellé biztosítható.

Ezenfelül -pusztán magánszorgalomból- a mai napot cukrászdák és kávéházak közt ingázva töltöttem, azzal a céllal, hogy minél több tortát, süteményt, egyebet örökítsek meg, hogy alkalmasint pompázatos képekkel emelhessem az "est" fényét.

Így ma éjjel óhatatlanul is linzerek, habcsókok és vajas krémek kavargó virtualitásai közepett hánykolódom majd - éljen soká a tudatalatti!

De persze azért hardverhíreket is gyűjtök, hátha mégsem kellenek az üdvözlések..

Hazudnék, ha azt mondanám, előre megfontoltan ment ki az a bizonyos hírecske, hiszen engem is meglepett.. Mindenesetre tanulságos volt. Hasonló "túlkapásokra" azonban túl sűrűn mégse számítsatok: mindenkinek jobb, ha a suszter és a kaptafa közti távolság hosszú távon is egy karnyújtás csupán. Így biztos nem adódnak majd olyasféle káros anomáliák, mint amikor a kecskét eszi meg a káposzta..

Ennyi.

Prohardver! - vasakra mozdulunk

Előzmények

Hirdetés