Hirdetés

Diaporáma? Naná!

Új verziót adott ki a Photodex az ismert Proshow Producer diaporáma készítő programjából. Az alkalmazás számos fejlesztéssel lett gazdagabb, melyek a bemutatók könnyebb elkészítését teszik lehetővé. Több mint 40 fajta formátumban képes menteni a végeredményt, többek közt támogatja a Blu-Ray, a DVD-Video formátumot és a flash animációkat is, közvetlen YouTube feltöltési lehetőséggel. Bemeneti fájlformátumokból több mint százat támogat, mint például a RAW formátumot is.

A következő új lehetőségek segítik a remek diaporámák elkészítését:

  • Dia stílusok (Slide styles): A dia stíluok előre elkészített effektek, melyeket alkalmazni lehet bármelyik dián a slideshow-n belül. A Proshow Producer több mint 75 féle dia stílust tartalmaz, de természetesen lehet saját effektusokat is készíteni a teljesen egyedi bemutató érdekében.

  • Megjegyzések (Notes): Könnyen lehet feliratokat hozzáadni az egyes diákhoz, vagy akár a teljes slideshow-hoz. A megjegyzések kis ikonokként jelennek meg a dia listában és könnyen frissíthetők vagy törölhetők.

  • Kulcskocka szerkesztő (Keyframe editor): Az új többsávos szerkesztő precízebb ellenőrzést tesz lehetővé az időzítés és a pozicionálás terén.

  • Elmosás (Blur): A program képes elmosni bármely képet vagy videót a bemutatón belül. A háttérképek elmosásával egyedi keretet hozhatunk létre.

  • Korrekciós rétegek (Adjustment Layers): Hasonlóan az Adobe ® Photoshop ®-hoz a Producer 4.0 támogatja a korrekciós rétegeket a képkockákon. A beállítási rétegek minden alattuk levő rétegre érvényesek, akár olyan speciális effektusokat is létre lehet velük hozni, mint egy mozgó fényfoltot a képen.

  • Animált GIF támogatás: A Proshow 4.0 beépített videó vágójának segítségével könnyen vághatjuk a GIF-ek elejét és végét, eltávolítva ezzel a nem kívánt animációt.

Az újdonságok teljes listája a itt olvasható el.

A ProShow Producer megvásárolható a www.photodex.com oldalon, ára 249.90$. A korábbi verzióról történő frissítés 89.95$-ba kerül. A próbaverzió letölthető innen.

Hirdetés