Hirdetés

Bemutatkozott a Philips új vezeték nélküli hangrendszere

Barcelonában rendezte meg a Philips saját kis rendezvényét, ahol az idei tervekre, illetve persze az újdonságokra koncentráltak. Ott mutatták be többek között a Fidelio SoundSphere névre hallgató terméket is.

Philips Fidelio SoundSphere
Philips Fidelio SoundSphere

Egy iPod dokkolóval megtámogatott hangrendszerről van szó, amiből azért már láttunk pár ezret, de a SoundSphere-en már első pillantásra látszik, hogy nem egy átlagos darab. A hangfalakat nem csak a dizájn miatt alakították így ki, hanem mert  így tudták a mérnökök ideálisan elhelyezni bennük a hangszórókat. Ennek eredményeként a készülék állítólag tökéletesen szól, vagyis a hangok tiszták és dinamikusak, továbbá a basszusra sem lehet panasz.

Támogatja az Airplay technológiát, amelynek köszönhetően vezeték nélkül képes kapcsolódni egy Mac-hez, vagy PC-hez, valamint kezelni az iTunes-t és persze ugyanez igaz a dokkolóra is. Ez egyébként az iPhone-ok, és iPodok mellett az iPadekkel is elboldogul. Sajnos egyéb technikai specifikációt egyelőre nem osztott meg velünk a gyártó. Azt viszont lehet tudni, hogy május végén már elérhető lesz az eszköz, igaz jó mélyen a zsebbe kell érte nyúlni majd érte, ugyanis 1100 dollárba fog kerülni.

Előzmények

Hirdetés