Hirdetés

Jönnek a Titan okostévé rendszerrel ellátott tévék

A Philips az első cég, amely nyit az új szereplő irányába.

A Philips televíziók jogait birtokló TP Vision nemrég mutatta be új televízióit egy nemzetközi rendezvényen, és bejelentették, hogy nyitnak egy új szereplő irányába az okostévé fronton.


[+]

Megjelennek ugyanis a cég kínálatában a Titan OS rendszerrel megtámogatott televíziók, és így a Philips lesz az első, amely lép egyet az új platform irányába. A Titan OS egy Linux-alapú operációs rendszer, és ellentétben például a Google TV-vel és Android TV-vel, lehetővé teszi a partnerek számára, hogy személyre szabhassák a kezelőfelületet.

A rendszer mögött álló cég a hirdetésekből kíván bevételhez jutni, szóval abban biztosak lehetünk, hogy a Titan OS tele lesz pakolva reklámokkal. Egyelőre még sokat nem lehet tudni a rendszerről, de nagyon kíváncsiak vagyunk rá. A készítő szerint a sebességgel és az alkalmazáskínálattal nem lesz gond, de az lett volna csoda, hogy ha mást mondanak. Az első Titan OS-alapú Philips televíziók, azaz a PML9009-en és PUS8909 típusjelzésű modellek tavasszal érkeznek a boltokba, egyelőre még ismeretlen áron.

Előzmények

Hirdetés